17 Mart gecesi St. Patrick’s Günü’nü BPR Guesthouse ev sahipliğinde kutladık. Bolca Guinness tükettiğimiz gecede BPR’ın hazırladığı harika yemekleri, Viski Gurme‘nin İrlanda müzik listesi ve Cem Karakuş’un hazırladığı keyifli liste ile gecenin tadı bir üst seviyeye ulaştı.
Gecenin başında St. Patrick’s Day hakkında ufak bir sunum yaptıktan sonra gelen misafirlerimizle keyifli bir sohbete daldık. 4 saatin nasıl geçtiğini anladık dersem yalan söylemiş olurum.
Adım Adım Gurme, Bira Atölyesi, Levon Bağış, Türkiye Bira Koleksiyonerleri Kulübü, HB Bar Team, bira bloggerları, viski profesyonelleri, içki sektöründen sevdiğim dostlarım ve tabii ki ailelerimizin katılımıyla muhteşem bir geceydi. İyi ki geldiniz!!
St. Patrick’s Day hakkında bilgi almak için geçtiğimiz hafta yazdığım yazıyı okuyabilirsiniz.
Gecenin fotoğrafları ise aşağıda. Bu harika fotoğraflar için sevgili Taylan Yaşar‘a çok teşekkür ederim.
Yaşasın St. Patrick's Günü !!